Casa Romantic Activitati Petreceri medievale Team building Tarife cazare Oferte Speciale Contact Galerie foto

Team Building la Sovata

Team Building

Dorim sa aducem spre stiinta dumneavoastra oferta noastra, ca solutie in aceste vremuri cu bugete mici alocate pentru activitatile de team building si entertainment. 
Pensiunea Casa Romantic organizeaza activitati de team building pentru una sau doua zile, activitati care vin sa binedispuna echipa si sa descopere talente ascunse ale colegilor. 
In plus, ne vom surprinde oaspetii cu o inedite petreceri medievale intorcandu-se pentru cateva ceasuri in vremurile de demult. 
Pastrati oferta noastra pentru momentul cand hotarati sa oferiti colegilor, colaboratorilor sau prietenilor un weekend mai deosebit. 
Deosebit de bun va fi, pentru dumneavoastra, si costul serviciilor noastre.Tarifele se negociaza de la caz la caz, in functie de componenta pachetului solicitat. 

Nu renuntati la beneficiul unei iesiri cu echipa; oferta generoasa de activitati si preturile noastre sunt potrivite pentru aceste vremuri cu bani putini alocati acestor actiuni.

Pensiunea Casa Romantic ofera un cadru potrivit si invita leaderii de firme sa petreaca la Sovata, impreuna cu echipa si/sau colaboratorii, un weekend mai deosebit decat in zilele obisnuite de lucru, in activitati de team building.

Aveti ocazia sa va cunoasteti colaboratorii sau colegii si altfel. Va fi o surpriza placuta sa constatati ca sunt oameni diferiti decat cei din spatele ochelarilor sau din fata calculatorului.

Prin activitatile de team building, cu rol important in constructia, dezvoltarea si intarirea echipei, veti descoperi modalitati noi de comunicare si cooperare.

Noi va stam la dispozitie cu idei si logistica necesara desfasurarii de jocuri si activitati distractive.

Activitatile si jocurile de team building selectate pentru dumneavoastra le clasificam ca fiind exercitii si probe placute, sunt destinate sa intareasca spiritul de echipa, sa relaxeze, sa energizeze si sa ambitioneze participantii.

Sunt activitati soft de team building, dar care vor solicita o munca eficienta de echipa, multa sincronizare si comunicare.

Am gandit ca in aceste activitati de team building sa aducem echipele in competitie: o competitie interna, de echipa, in care fiecare membru sa isi aduca aportul sau la atingerea obiectivului si la succesul echipei sale si o competitie intre echipe, astfel, la final sa avem o ierarhie a echipelor in functie de rezultate.

Lucrul in echipa poate sa treaca drept un concept dificil sau poate fi foarte simplu. Depinde cum sunteti implicati in munca dumneavoastra, depinde de cultura organizationala in care traiti.

Indiferent de cat stiti si cum ati trait pana in acest moment acest concept, activitatile de team building oferite de noi va vor ajuta sa intelegeti multiplele fatete ale muncii in echipa.

Activitatile noastre de team building va ajuta sa invatati sau sa aprofundati o serie de alte concepte: toleranta, constructia increderii, comunicare intre membrii echipei.

Chiar daca par a fi simple jocuri, unele venite parca din copilaria noastra, in activitatile de team building anumite situatii in care veti fi la un moment dat se pot asocia cu momente petrecute in viata de organizatie.

Membrii unei echipe au niveluri diferite de abilitati.

Cu aceasta problema ne vom confrunta aproape la fiecare activitate/exercitiu pe care o/il vom face.

Prin aceste jocuri se pot exersa noi abilitati, primind diferite roluri in echipa, iar fiecare membru al echipei poate sa-si sustina propriul punct de vedere.

Urmarim ca prin activitatile noastre de team building sa invatam sa lucram in echipa, sa toleram pe cei pe care ii consideram a fi la un nivel mai scazut din punctul de vedere al abilitatilor, iar acestia, la randul lor sa-si elimine frustrarile si sa isi gaseasca rolul si locul in echipa.

Vom vedea cat de importanta e comunicarea intre membrii echipei si constructia increderii intre ei.

In activitatile noastre de team building discutiile ulterioare jocului sunt tot atat de importante, sau, uneori, mai importante decat jocul in sine.

Pensiunea Casa Romantic Sovata, locul in care buna dispozitie este la ea acasa!

 

 

Casa Romantic © 2010. Toate drepturile rezervate
Site by IT Exchange