Casa Romantic Activitati Petreceri medievale Team building Tarife cazare Oferte Speciale Contact Galerie foto

Petreceri Medievale

Petreceri Medievale la Casa Romantic

Incepand cu luna octombrie 2009 oferim oaspetilor nostri ceva inedit: petreceri medievale, care incanta intotdeauna participantii.
Va invitam sa petreceti impreuna cu prietenii sau colaboratorii domniilor voastre o seara precum in vremurile medievale, la Casa Romantic din Sovata.

O aniversare a casniciei domniilor voastre poate fi marcata cu o ceremonie medievala de reinnoire a juramintelor; poate fi un cadou surpriza a unuia dintre soti sau un cadou facut parintilor de catre copii.

Va poftim sa imbracati straie medievale si apoi sa pasiti cateva ore in decorul si atmosfera romantica a vremurilor de demult.

Cei mai inzestrati oaspeti cu talente actoricesti, din alaiul domniilor voastre, vor juca in scenete vesele si vor binedispune intreaga asistenta.

Un meniu potrivit si vinul servit in pocale vor face seara si mai frumoasa, iar inmanarea proclamatiunilor in aplauzele mesenilor va aduce iarasi multa bunadispozitie.

 

Este timpul sa petreceti altfel !

 

 

Deci, poftescu-va cu draga inima la Casa Romantic unde, in slujba domniilor voastre va sta, pentru o seara, Cavalerul Romulus Romanticus.

 

 

Programul serii medievale:

 

  • Intampinarea oaspetilor de catre Cavalerul Romulus Romanticus
  • Intrarea in Sala Cavalerilor, citirea listei invitatilor si invesmantarea oaspetilor in straie medievale;
  • Prima proba cavalereasca: tras cu arcul la tinta; se acorda proclamatiuni pentru cel mai bun arcas si domnita-arcas din tinut
  • Dans Medieval ( oaspetii danseaza in cinstea Nobilului Crai si a Nobilei Craiese )
  • Rostirea Rugaciunii de catre Nobilul Crai si servirea platoului medieval           ( ciolan de porc la cuptor, garnitura, desert, cafea )
  • « Indragostitii de pe muntele de sare « ( sceneta romantioasa : Cavalerul Zdrobitorul de Inimi pleaca  la lupta si vine sub balconul frumoasei fecioare Mirandolina, sperand sa petreaca o ultima noapte de dragoste in iatacul ei ) 
  • Ceremonie investitura cavaler: doi scutieri se lupta  cu spada scurta si scutul , castigatorul fiind ridicat la rangul de Cavaler;
  • “Acuzarea vrajitoarei “ ( sceneta cu intriga de epoca: o femeie frumoasa din tinut este acuzata ca umbla cu  vrajitorii si suceste mintile barbatilor; Judele tinutului citeste actul de acuzare si va da verdictul  ) 
  • “ Recital de goarna “, inmanare titlu « Magistra Muzica « (o proba care binedispune pe toata lumea:  cantatul din goarna si acordarea titlului de “ Magistra Muzica ” domnitei care dovedeste cea mai buna maiestrie in  arta cantatului )
  • Inmanarea de proclamatiuni tuturor oaspetilor

 Am oferit programul medieval atat in locatia noastra, Casa Romantic,  dar si in alte locatii alese de oaspetii nostri:

 - Hotel Termal Baile Felix,  Hotel Cavaler Sighisoara, Hotel Hilton Sibiu, Sergiana Center Brasov, Complex Millenium Gilau, Complex Wolf Bran, Complex Terra Mythica Ighiu Alba, Cabana Repas Sovata, Pensiunea Selina Baile 1 Mai

 

Portofoliul de clienti:

 

 -  BCR ERSTE

 -   GEDEON RICHTER

 -   UNILEVER

 -   PRICEWATERHOUSECOOPERS

 -   ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI

 -   BRENNTAG ROMANIA

 -   EUROFOAM ROMANIA

 -   RAIFFEISEN BANK

 -   EON

 -   ROMGAZ

 -   IBC FOCUS CLUJ NAPOCA

 -   BLACK LIGHT TIMISOARA

 -   CONTINENTAL AUTOMOTIVE TIMISOARA

 -   BIG ALUMINIU TG MURES

 -   OVB TG MURES

 -   SALONUL MARIA TG MURES

 -   ROYAL CANIN

 -   SMURD TG MURES

 -   UNICREDIT TIRIAC BANK

 -   BOSCH CLUJ

 -   ... multe alte petreceri private 

 

 

Casa Romantic © 2010. Toate drepturile rezervate
Site by IT Exchange