Casa Romantic Tevékenységek Középkori esték Csapatépítés A környéken Blog Kapcsolat Galéria

Csapatepites

Team Building

A Casa Romantic egy ideális környezet az üzletvezetok számára, hogy a csapat, és / vagy munkatársakkal  együtt, egy különleges hétvégét eltöltsön csapatépíto tevékenységekkel.

Lehetosége nyílik arra, hogy megismerje a munkatársakat és a bedolgozókat vagy más módon. Kellemes meglepetés lesz, hogy megállapítja, hogy az emberek teljesen másak mint a munkában,  a szemüveg vagy éppen számítógépes képernyoje mögött.

A csapatépítési tevékenységek szerepe  a csapat kialakítása, fejlesztése és megerosítése, új kommunikációs módol felfedezése és az együttmuködésre való ösztönzés.

Rendelkezésére állunk ötletekkel és a szükséges logisztikával hogy megszervezze a játékokat és a szórakoztató tevékenységeket.

A tevékenységégek, tréningek viszonylag egyszeruek, de megkövetelik a hatékony munkavégzést  a csapat részérol, a jó idozítést, és az egymással való kommunikációt is.

Könnyu tevékenységek, de létre kell hoznia egy stratégiát, amely megköveteli a jó koordinációt a csapat tagjai közt, hogy minden egyes csoport vezetoje éreztesse a jelenlétét.

Mi nyújtjuk a logisztikát és a fontosabb adatokat az egyes játék kezdeténél: honnan indul, és hová kell érkeznie.


Az eroforrásokat, a stratégiát, a helyes utat ahoz hogy sikeresen teljesíithessen, a csapat-vezeto és a csapat állapítja meg.

Úgy gondoltuk, hogy ezen csapatépíto tevékenységek alatt a csapatokat versenyhelyzetbe hozzuk: egy belso verseny, a munkatársak közt, ahol a csapat minden tagja hozzájárul a saját csapata céljainak eléréséhez, és egy csapatok közötti verseny, hogy mint végso termék, kialakuljon egy rangsor a csapatok eredményei alapján.

A fo koncepció a csapatépítés révén kialakuló csapatszellem.

A csapatmunka, mint fogalom, lehet nehéz vagy könnyu. Attól függ, hogyan vesznek részt a munkájukban, függ a szervezési kultúrától, ahol élnek.

Függetlenül attól, hogy mit tud és hogyan élt eddig, ez a koncepció, a csapatépíto tevékenység amit kínálunk segít megérteni csapatmunka sokszínuségét.

Csapatépítési tevékenységeink segítenek abban hogy megtanuljanak, és elmélyüljenek egy sor olyan fogalomban mint a tolerancia, a bizalom kiépítése, a kommunikáció a csapattagok között.

Még ha úgy tunnek, mint egyszeru játékok, egyesek akár gyermekkori játékokra emlékeztethetnek,  a tevékenységek során lesznek bizonyos helyzetek amik összefüggésbe hozható pillanatok lesznek a vállalkozás életével.

A csoport tagjai különbözo szintu készségekkel, képességekkel rendelkeznek.


Ezzel a kérdéssel állunk szemben szinte minden tevékenység / gyakorlat során, amit csinálni fogunk.


A játékok során új gyakorlati ismeretek fedezhetok fel, és vezethetok be a csapat munkájába, és a csapat minden tagja megvédheti a saját álláspontját.

A csapatépíto tevékenységek következménye a csapatmunka, tolerálni azokat akikrol úgy vélekedünk, hogy alacsonyabb szintu a készségekkel rendelkeznek, azok pedig, leküzdjék a frusztrációjukat és megtalálják a szerepüket és helyüket a csapatban.

Meglátjuk majd, hogy mennyire fontos a kommunikáció és a bizalom a csoport tagjai közt.

Csapatépíto játékaink utólagos megbeszélése, elemzése legalább olyan fontos, ha nem fontosabb, mint maga a játék.

Ha amit teszünk, önmagában egy egyszeru játék, ennek utólagos elemzése kulcsfontosságú, hogy megértsék a lényegét annak hogy mi is az a csapatmunka.

A másokkal való együttmuködés a lényege a LÉTEZŐ CSAPAT!

Casa Romantic, a hely, ahol a jó hangulat otthon van!

A megrendelésekhez és foglalásokhoz használja a kapcsolat oldalat.

Casa Romantic © 2010. Toate drepturile rezervate
Site by IT Exchange